Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΟΛΟ ΝΑΥΠΛΙΟ | ΠΑΤΣ ΚΑΤΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Η Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη είναι δικηγόρος, εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό σύλλογο Ναυπλίου και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια στην Ελλάδα και στην Πολωνία.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικής και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο του Szczecin και της Νομικής Σχολής στο Μπάρι της Ιταλίας (Facoltà di giurisprudenza dell’Università degli Studi di Bari Aldo Moro) στο πλαίσιο του Socrates Erasmus. Το πτυχίο της αναγνωρίστηκε από το Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παίρνοντας όλες απαιτούμενες εξετάσεις επιτυχώς.

Μετά την ολοκλήρωση της δικηγορικής της άσκησης και πετυχημένες εξετάσεις στο Εφετείο Ναυπλίου, και ξεκίνησε την δικηγορική της πορεία στην Ελλάδα.

Έχει αποκτήσει την επαγγελματική της εμπειρία στα δικηγορικά γραφεία και στα δικαστήρια. Συντηρεί δικηγορικό γραφείο στο Τολό Ναυπλίου, όπου χειρίζεται ποινικές και αστικές υποθέσεις.

Από το 2015, είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις. Αποφοίτησε από τη Σχολή Διαμεσολάβησης της Ακαδημίας ADR σύμφωνα με τα πρότυπα κατάρτισης των διαμεσολαβητών τα οποία ορίζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια που αφορούσαν στην διαμεσολάβηση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Καθώς επίσης συνδιοργάνωσε το Συνέδριο Διαμεσολάβησης στην Πολωνία, όπου βρισκόταν στην επιστημονική επιτροπή. Το 2017 οργάνωσε το Διεθνές Συνέδριο Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΟΛΟ ΝΑΥΠΛΙΟ | ΠΑΤΣ ΚΑΤΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ερωτήσεις, Απορίες