Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΤΑ | ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.

Το Δικηγορικό Γραφείο ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΪΝΤΑΣΗ ιδρύθηκε το 2006 στην Άρτα.

Στο διάστημα αυτό, διατέλεσε δικηγόρος του Δημοσίου, νομικός σύμβουλος και δικηγόρος σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων των Δήμων Πέτα και Φιλιππιάδας, συνεργαζόμενος Δικηγόρος Τράπεζας και δύο ασφαλιστικών εταιριών στην Άρτα εκπροσώπησε μεγάλο αριθμό πελατών σε ποικίλες υποθέσεις διαφορετικών κλάδων.

Το πνεύμα του Γραφείου είναι ότι οι Δικηγόροι πρέπει να είναι επιδέξιοι επαγγελματίες , γνώστες των αγορών και των λειτουργιών τους και είναι αφοσιωμένοι να ενεργούν προς τα καλύτερα συμφέροντα των πελατών τους σε όλους τους κλάδους του δικαίου καθώς και στους περισσότερους επιχειρηματικούς τομείς, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχουμε πάθος για τη δικηγορία και τη νομική επιστήμη, ενώ η κύρια επιδίωξη του γραφείου μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και έτσι είμαστε πρόθυμοι να υπερβούμε τα όρια μας για να επιτύχουμε αυτόν τον σκοπό.

Δραστηριοποιούμαστε ιδιαίτερα στον χώρο της Δυτικής Ελλάδας. Με έδρα την Άρτα, και σε συνεργασία με δικηγόρους και εξειδικευμένους συμβούλους απ’όλη την Ελλάδα αναλαμβάνουμε υποθέσεις στην Ήπειρο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Δυτική Μακεδονία.


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΤΑ | ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Μητροπολίτου Πορφυρίου 14 & Περιφεριακή Οδό 45, Άρτα, Τ.Κ.47132

GPS:

39.165218, 20.983017

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ερωτήσεις, Απορίες