Αναζήτηση

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΧΑΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Με απόλυτη εξειδίκευση στο στρατιωτικό, ποινικό και διοικητικό δίκαιο, το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Χάχαλης & Συνεργάτες, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρέχει εξειδικευμένη και άμεση νομική υποστήριξη, σε προσιτές τιμές.

Ο Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω Χαράλαμπος Χάχαλης υπήρξε μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Νόμου 3883/2010, για την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – μεταθέσεις και πειθαρχικά στρατιωτικών, γνωρίζοντας άριστα τα θέματα που άπτονται του στρατιωτικού δικαίου, τόσο σε θέματα υπηρεσιακής κατάστασης των στρατιωτικών (μεταθέσεις-πειθαρχικά παραπτώματα κλπ.), όσο και στην υπεράσπιση σε στρατιωτικά αδικήματα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Ενδεικτικά, το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τη σύνταξη στρατιωτικής αναφοράς (παραπόνων, μετάθεσης, συνυπηρέτησης, άδειας κ.ά.), την σύνταξη ενδικοφανούς προσφυγής ή/και ασφαλιστικών μέτρων κατά διαταγής μετάθεσης σε τόπο μη προτίμησης, τη σύνταξη διοικητικής απολογίας σε εγκαλητήρια, καθώς και τη νομική εκπροσώπηση στα πειθαρχικά συμβούλια, ακόμη και κατά τη διενέργεια ΕΔΕ-ΑΔΕ.

Επίσης, αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση ενώπιον Στρατοδικείου – Αεροδικείου – Ναυτοδικείου σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξή σας και σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας, λ.χ. υποβολή μηνύσεων – εγκλήσεων, παράσταση σε ανάκριση, υπεράσπιση σε υποθέσεις πλημμελημάτων – κακουργημάτων, καθώς και παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας.

Στο πλαίσιο του διοικητικού δικαίου, το γραφείο μας αναλαμβάνει φορολογικές, τελωνειακές και χρηματικές διαφορές, διοικητικά πρόστιμα, ΠΕΠ (Πράξη Επιβολής Προστίμου), ΠΕΠΑΕ (Πρόστιμα Ακαταχώριστων – Ανασφάλιστων Εργαζομένων), καθώς και διαφορές από επιδόματα ΕΦΚΑ κλπ.

Μακροχρόνια εμπειρία διαθέτει το γραφείο μας και σε θέματα οικογενειακού δίκαιου, όπως διαζύγια (συναινετικά ή κατ’ αντιδικία), διατροφές, δικαστική συμπαράσταση κ.λπ.


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΧΑΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ --- lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-20:00

Τρίτη

8:00-20:00

Τετάρτη

8:00-20:00

Πέμπτη

8:00-20:00

Παρασκευή

8:00-20:00

Σάββατο

10:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Μητροπόλεως 44, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.54623

GPS:

40.631658808939, 22.942870128836

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Λεωνίδας 04/03/2023 12:05 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Άψογη επίλυση του νομικού ζητήματός μου!

Ερωτήσεις, Απορίες