ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ | ΣΠΑΝΟΣ-ΦΟΥΣΚΑΡΙΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία και το προνόμιο να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες της Δικηγορικής μας Εταιρείας, μίας από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες Δικηγορικές Εταιρείες.

Αποτελούμε εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε από γραφεία με πάνω από 45 έτη εμπειρίας στη δικαστηριακή πρακτική, αλλά και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, σε ένα μεγάλο εύρος νομικών ζητημάτων.

Η βασική φιλοσοφία του Γραφείου περιλαμβάνει μία προσωποποιημένη και πολύπλευρη προσέγγιση κάθε νομικού ζητήματος συνδυασμένη με βαθειά και επιστημονική γνώση του δικαίου.

Μεταξύ άλλων παρέχουμε τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Συμβουλευτική υποστήριξη επί κάθε νομικού ζητήματος της καθημερινής επιχειρηματικής δραστηριότητας (π.χ. ζητήματα προσωπικών δεδομένων, διοικητικές διαδικασίες, καθημερινές συναλλαγές, εταιρικές λειτουργίες).
  • Επιχειρηματικός σχεδιασμός και διαχείριση περιουσίας (π.χ. ακίνητα, πνευματική, βιομηχανική ιδιοκτησία, επενδυτικά και χρηματοδοτικά σχέδια, ζητήματα αδειοδοτήσεων, δημόσιοι διαγωνισμοί και συμβάσεις).
  • Διαπραγματεύσεις και νομικός έλεγχος συμφωνιών (π.χ. εμπορικές συμβάσεις, δανειακές, χρηματοδοτικές συμβάσεις, συγχωνεύσεις και εξαγορές επιχειρήσεων).

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ | ΣΠΑΝΟΣ-ΦΟΥΣΚΑΡΙΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ---lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ριζάρη 13 Παγκράτι Αθήνα, 10675

GPS:

37.973663221191, 23.746819586491

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed