Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το δικηγορικό γραφείο ΛΙΟΝΑΚΗΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο δικηγόρος Γεώργιος Λιονάκης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (2008-2012), και σε ηλικία 22 ετών ξεκίνησε τη δικηγορία, αρχικά ως ασκούμενος δικηγόρος. Από τότε ξεκίνησε να κάνει παραστάσεις σε αστικά και ποινικά δικαστήρια. Από το Μάρτιο του 2015, διατηρεί το δικό του δικηγορικό γραφείο, πλάι στους συνεργάτες του, οι οποίοι όλοι μαζί μελετάνε συνεχώς και ενημερώνονται, ώστε να σας παρέχουν τις καλύτερες νομικές υπηρεσίες.

Οι τομείς δικαίου, με τους οποίους ασχολούνται, είναι το ποινικό, αστικό, εμπορικό, τραπεζικό, διοικητικό, εργατικό, αθλητικό δίκαιο, το δίκαιο των αλλοδαπών και το ασφαλιστικό. Ήδη, παρέχουν τις νομικές υπηρεσίες τους και εκπροσωπούν αθλητικές ομάδες και ασφαλιστικές εταιρείες στο χώρο των τροχαίων ατυχημάτων.

Έχουν φέρει εις πέρας, με επιτυχία, πλήθος υποθέσεων που αφορούν την είσπραξη οφειλών από εργασία, έργο, μισθώσεις, πωλήσεις, ενώ χειρίζονται, με επιτυχία, και υποθέσεις που αφορούν τροχαία ατυχήματα και διεκδίκηση αποζημιώσεων από θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες από αυτοκινητικά, καθώς και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου (διαζύγιο – επιμέλεια τέκνων – διατροφές – ασφαλιστικά μέτρα).

Επίσης, ασχολούνται με το εμπράγματο δίκαιο (αγωγές κυριότητας / νομής – ασφαλιστικά μέτρα) και το ποινικό δίκαιο (ναρκωτικά, εγκλήματα κατά της ζωής, σωματικές βλάβες, καθώς και εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, της περιουσίας, της τιμής και εγκλήματα που αφορούν τους μετανάστες).

Έχουν εκδόσει πλήθος αδειών παραμονής σε πολίτες τρίτων χωρών, έχουν συμβάλει στην άρση της κράτησής τους, ενώ δραστηριοποιούνται και στο χώρο των τραπεζών, με κερδισμένες υποθέσεις που αφορούν ανακοπές και αιτήσεις αναστολής κατά διαταγών πληρωμής, παρέχοντας, παράλληλα, συμβουλευτικές υπηρεσίες για το πώς πρέπει να χειριστεί κάποιος την οφειλή του σε μία τράπεζα ή το δάνειό του.

Υπηρεσίες:

  • Αστικό, Εμπορικό, Αλλοδαπών Δίκαιο
  • Τραπεζικό, Ασφαλιστικό,Αθλητικό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο, Άδειες Παραμονής, GDPR
  • Τροχαία, Συντάξεις, Εισπράξεις Οφειλών

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ρούσου Χουρδού 7, Ηράκλειο, Νομός Ηρακλείου, 71201, 3ος όροφος

GPS:

35.3373939, 25.1347533

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Λίτσα 11/03/2023 6:24 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Εξαιρετικός σε όλα του..τον προτείνω

Ερωτήσεις, Απορίες