ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ | Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ – Κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Ι.Ν. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 1977 από τη Χαρούλα Κωνσταντινίδου. Το 2010 μετατράπηκε σε δικηγορική εταιρεία. Η ειδίκευση του γραφείου μας από την ίδρυσή του είναι το Οικογενειακό Δίκαιο (Διεθνές & Ελληνικό) και το Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο.

Το γραφείο αναπτύχθηκε και επεκτάθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε σήμερα να είναι μία πολυπρόσωπη δικηγορική εταιρεία με ειδίκευση στους παραπάνω τομείς. H CS δικηγορική εταιρεία προσφέρει νομικές υπηρεσίες τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο, κυρίως σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Νορβηγία, το Μονακό, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη N. Aφρική, την Κεντρική και Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και το Χονγκ Κονγκ, όπου λειτουργεί με διεθνές δίκτυο διακεκριμένων δικηγορικών εταιρειών και δικηγόρων με εξειδίκευση στους τομείς του Οικογενειακού και Διεθνούς Οικογενειακού Δικαίου και διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην διαχείριση νομικών θεμάτων με στοιχεία αλλοδαπότητας.

Η εξειδίκευσή μας στους παραπάνω τομείς, η μακρόχρονη εμπειρία μας με Έλληνες του εξωτερικού και αλλοδαπούς πελάτες και η συνεργασία μας με διακεκριμένους δικηγόρους και δικηγορικές εταιρείες του εξωτερικού, μας δίνουν τη δυνατότητα να κινούμαστε αποτελεσματικά σε υψηλά επίπεδα διεθνούς δικηγορικής πρακτικής. Οι ώρες εργασίας της CS δικηγορικής εταιρείας έχουν ρυθμιστεί έτσι, ώστε να εξυπηρετούν και τις ζώνες της διεθνούς ώρας, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των υποθέσεων των πελατών μας.

Για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των υποθέσεών μας και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας συνεργαζόμαστε κατά περίπτωση με διακεκριμένους συναδέλφους – συνεργάτες, που έχουν αναδειχθεί και σε άλλους τομείς δικαίου.

Υπηρεσίες:

  • Οικογενειακό Δίκαιο (Διεθνές & Ελληνικό)
  • Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο
  • Εξωδικαστική Διαμεσολάβηση σε αστικές & εμπορικές υποθέσεις
  • Ευρωπαϊκό Δίκαιο
  • Αστικό Δίκαιο
  • Δίκαιο Ακινήτων (Κατασκευαστικό Δίκαιο-Μισθωτικές διαφορές)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ | Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ - Κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ι.Ν. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:30 - 18:30

Τρίτη

10:30 - 18:30

Τετάρτη

10:30 - 18:30

Πέμπτη

10:30 - 18:30

Παρασκευή

10:30 - 18:30

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Σκουφά 62Α, Κολωνάκι, Αθήνα, Νομός Αττικής, 10680, 2ος όροφος

GPS:

37.9818905, 23.7368905

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Λευτέρης 06/07/2022 3:17 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Εξαιρετική συνεργασία!