ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑΞΟΣ | ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

Η Δικηγόρος ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου από το έτος 2004.

Το έτος 2005 ίδρυσε το δικό της δικηγορικό γραφείο στη Νάξο και έκτοτε ασκεί μάχιμη δικηγορία συνεχώς και αδιαλείπτως, διεκπεραιώνοντας κάθε είδους νομικές υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού και με υψηλό βαθμό επιτυχίας. Ασχολείται κυρίως με ποινικές και αστικές υποθέσεις και έχει πλούσια δικαστηριακή εμπειρία με υποθέσεις οικογενειακών, εμπράγματων και εργατικών διαφορών, καθώς και τροχαίων ατυχημάτων.

Το έτος 2019 προήχθη σε Δικηγόρο παρ΄Αρείω Πάγω και έκτοτε εκδικάζει υποθέσεις ενώπιον του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Από το έτος 2005 έως το έτος 2012 διετέλεσε Νομική Σύμβουλος – εξωτερική συνεργάτιδα αρχικά της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε» και εν συνεχεία της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε». Από το έτος 2012 είναι Νομική Σύμβουλος – εξωτερική συνεργάτιδα της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρίας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε». Είναι Νομική Σύμβουλος – εξωτερική συνεργάτιδα της Ανώνυμης Εταιρίας Γενικών Ασφαλίσεων με την επωνυμία «GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ», καθώς και της Ανωνύμου Ασφαλιστικής Εταιρίας με την επωνυμία «NP INSURANCE – ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΕΑΕ» και ως εκ τούτου έχει αντιμετωπίσει σωρεία περιπτώσεων τροχαίων ατυχημάτων και έχει την εμπειρία εμπεριστατωμένης συμβουλής και υποστήριξης των εμπλεκόμενων προσώπων σε ένα τροχαίο ατύχημα. Είναι Νομική Σύμβουλος Ανωνύμων και Ομόρρυθμων Εταιριών, καθώς και ατομικών επιχειρήσεων, παρέχοντας νομική αρωγή στο σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας των ως άνω εμπορικών εταιριών.

Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις και περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο Διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έχει παρακολουθήσει μετεκπαίδευση Κτηματολογικών Διαμεσολαβητών και είναι εγγεγραμμένη στο ειδικό μητρώο Κτηματολογικών Διαμεσολαβητών. Συμμετέχει συστηματικά σε ημερίδες, εργαστήρια και εκδηλώσεις για τη διαμεσολάβηση με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με το Αστικό Δίκαιο, το Ποινικό Δίκαιο, το Δίκαιο του Κτηματολογίου, το Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και την υψηλή κατάρτιση σε όλους τους τομείς του Δικαίου.

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑΞΟΣ | ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-14:30 & 17:00-20:00

Τρίτη

9:00-14:30 & 17:00-20:00

Τετάρτη

9:00-14:30 & 17:00-20:00

Πέμπτη

9:00-14:30 & 17:00-20:00

Παρασκευή

9:00-14:30 & 17:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed