Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΖΗΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα Τζήκα υπήρξε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών από το 2004 έως το 2006. Από το 2007 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Είναι Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, με ειδίκευση στους τομείς του Ποινικού Δικαίου, του Δικαίου Αναγκαστικής Εκτέλεσης και του Δημοσίου Δικαίου.

Το Δικηγορικό γραφείο «Θεοδώρα Αχ. Τζήκα» στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί από το 2006. Είναι στελεχωμένο από μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών, που παρέχουν πλήρη, άμεση, ποιοτική και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη στους εξής τομείς: Ποινικό Δίκαιο, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Εργατικά και Τροχαία ατυχήματα.

Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του δικηγορικού Γραφείου μας, σε συνδυασμό με την μαχητικότητα και τον επαγγελματισμό της κ. Θεόδωρας Τζήκα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις και δίνουν τις εγγυήσεις, για άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών μας.

Στο Δικηγορικό Γραφείο «Θεοδώρας Αχ. Τζήκα», παρέχουμε ένα συνδυασμό εμπειρίας, μαχητικότητας και επιστημονικής εξειδίκευσης. Στηριζόμαστε στη σοβαρή μελέτη, τη συνεχή επιμόρφωση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση κάθε υπόθεσης, με στόχο την οικοδόμηση αξιόπιστων συνεργασιών με τους εντολείς μας. Παρέχουμε πολύτιμη νομική συμβουλή, έγκυρη και αποτελεσματική νομική καθοδήγηση.

Στο ρευστό ελληνικό περιβάλλον, φυσικά πρόσωπα και εταιρίες χρειάζονται περισσότερο από ποτέ αποτελεσματική νομική στήριξη και έγκυρη εκπροσώπηση. Ακόμη και οι πιο υγιείς και δυναμικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν έντονες προκλήσεις τόσο σε θεσμικό, όσο και σε συμβατικό επίπεδο και αναζητούν μία έγκυρη νομική καθοδήγηση.

Στο Δικηγορικό Γραφείο «Θεοδώρα Αχ. Τζήκα» η αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη στηρίζεται στην άριστη νομική κατάρτιση των στελεχών μας, την συνεχή ενημέρωση, με συντονισμό, αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στις ανθρώπινες ανάγκες.
Μια εκλεκτή ομάδα νομικών με επιστημονική επάρκεια και μεθοδικότητα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών νομικής εκπροσώπησης τόσο σε δικαστικό επίπεδο, όσο κα εξωδίκως, εξασφαλίζοντας με αξιοπιστία και κορυφαία αποτελεσματικότητα τα δικαιώματα των πελατών μας.

Υπηρεσίες:

 • Ποινικό Δίκαιο
 • Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτέλεσης
 • Αστικό Δίκαιο
 • Εργατικό Δίκαιο
 • Τροχαία Ατυχήματα
 • Εμπορικό Δίκαιο
 • Τραπεζικό Δίκαιο
 • Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων
 • Διεθνές & Ευρωπαϊκό Δίκαιο
 • Δίκαιο Αλλοδαπών
 • Δημόσιο Δίκαιο – Αθλητικό

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΖΗΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 17:00

Τρίτη

08:00 - 17:00

Τετάρτη

08:00 - 17:00

Πέμπτη

08:00 - 17:00

Παρασκευή

08:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Εγνατίας 6, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, 54626, 2ος όροφος

GPS:

40.6393867, 22.9367482

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαρία Χριστοπούλου 04/07/2020 3:51 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Κάνουν εξαιρετική δουλειά…

Ερωτήσεις, Απορίες