Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΠΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κυρίαρχη μέριμνα του γραφείου η επίλυση των υποθέσεων με τον ταχύτερο, ουσιαστικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Αφοσίωση στην αναζήτηση της χρυσής τομής ανάμεσα στο πραγματικό συμφέρον του πελάτη και τη δικαιοσύνη.

Επίτευξη παροχής νομικών υπηρεσιών υψίστης ποιότητας (είτε μόνος μου, είτε με την πολύτιμη βοήθεια των άριστα καταρτισμένων συνεργατών μου) και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα.

Βιογραφικό

Ο Δημήτριος Μανδραπήλιας είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το έτος 2009, ίδρυσε το Δικηγορικό Γραφείο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. ΜΑΝΔΡΑΠΗΛΙΑΣ με έδρα στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μαχόμενη δικηγορία (αλλά και συμβουλευτική), παριστάμενος ενώπιον Πολιτικών, Διοικητικών και Ποινικών ακροατηρίων, με εμπειρία σε όλο το φάσμα του Δικαίου.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Τμήματος Νομικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο «Ποινικό Δίκαιο – Ποινική Δικονομία».

Έχει διατελέσει αναπληρωτής καθηγητής Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου και Δικονομικού Ποινικού Δικαίου: (i) στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και (ii) στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων .

Έχει διατελέσει Εξωτερικός Συνεργάτης της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με το διακριτικό τίτλο “ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ” και του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας σε θέματα Νομικού Ελέγχου Τίτλων και Εγγραφής Προσημειώσεων Υποθηκών για χορήγηση δανείων.

Παρέχει Υπηρεσίες Νομικής Βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος σε ποινικές υποθέσεις στα πλαίσια του Νόμου 3226/2004.

Είναι Εξωτερικός Συνεργάτης της Ανώνυμης Εταιρείας “ΝΑΜΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί και Μελετητές ΑΕ” σε θέματα διαδικασίας Κτηματογράφησης- Κτηματολογίου και παροχής νομικών συμβουλών.

Είναι Εξωτερικός Συνεργάτης της Τράπεζας EUROBANK – ERGASIAS A.E. για την έκδοση Γνωματεύσεων Νομιμοποίησης Κληρονόμων και Γνωματεύσεων Νομιμοποίησης Πληρεξουσίων Εγγράφων.

Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και χειρίζεται με ιδιαίτερη άνεση H/Y, το Διαδίκτυο και διαθέτει ευρεία γνώση αναζήτησης στις βάσεις νομικών πληροφοριών.

Έχει συμμετάσχει σε πλειάδα νομικών συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων.


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ | ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΠΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ερωτήσεις, Απορίες