ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ & ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Δικηγορικό Γραφείο «ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ & Συνεργάτες» λειτουργεί με έδρα την Θεσσαλονίκη, από το 1996, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του τόσο σε δικαστηριακό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο (διερεύνηση δυνατότητας συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς, γενικότερη εξώδικη υποστήριξη).

Το Γραφείο μας εργάζεται πάντα με στόχο την άμεση και ουσιαστική διεκπεραίωση των υποθέσεων, με σεβασμό στον κάθε εντολέα και στις ανάγκες του, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περιττών δικαστικών ή/και εξωδικαστικών ενεργειών. Σε συνεργασία με τους εντολείς μας ιεραρχούμε τις προτεραιότητες, αποφασίζουμε από κοινού για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί, θέτουμε τους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση και ικανοποίηση των δικών τους συμφερόντων.

Η διαρκής συνεργασία και η άμεση επικοινωνία με τους Δικηγόρους του Γραφείου μας εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας, μέσα από μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης, ενώ ταυτόχρονα η συνδρομή – όπου αυτή κρίνεται απολύτως απαραίτητη – άλλων επαγγελματιών, όπως συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών, φοροτεχνικών, και πραγματογνωμόνων, συντελεί στην ολοκληρωμένη παροχή νομικών υπηρεσιών από το Γραφείο μας.

Παράλληλα με τις εντός Θεσσαλονίκης δραστηριότητές του, το Δικηγορικό Γραφείο «ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ & Συνεργάτες» έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, είτε δια των Δικηγόρων του, είτε δια της συνεργασίας με διακεκριμένα Δικηγορικά Γραφεία άλλων πόλεων».


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ & ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 20:00

Τρίτη

08:00 - 20:00

Τετάρτη

08:00 - 20:00

Πέμπτη

08:00 - 20:00

Παρασκευή

08:00 - 20:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Isidoros 27/05/2021 9:51 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα!