ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΑΝΤΖΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Πάντζου είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, στη Θεσσαλονίκη, πτυχιούχος του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Αστικό Δίκαιο του Ε.Κ.Π.Α.

Ασκεί συμβουλευτική και μάχιμη δικηγορία από το 2007, αποκλειστικά, στους τομείς του εργατικού και ασφαλιστικού δικαίου. Το δικηγορικό της γραφείο εξειδικεύεται στην παροχή πλήρους και άρτιας νομικής υποστήριξης επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων αναφορικά με ζητήματα εφαρμογής της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την οργάνωση των διαδικασιών διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης, τον έλεγχο και τη σύνταξη ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Επίσης, αναλαμβάνει τη σύνταξη διευθυντικών συμβάσεων, εσωτερικού κανονισμού εργασίας, συμβάσεων ανεξαρτήτων υπηρεσιών, επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την οργάνωση διαδικασιών τήρησης προσωπικών δεδομένων του προσωπικού, σε εφαρμογή του κανονισμού GDPR και της εθνικής νομοθεσίας κ.ά.

Υποστηρίζει, δικαστικά και εξώδικα, επιχειρήσεις έναντι των ελεγκτικών μηχανισμών της Επιθεώρησης Εργασίας και του e- ΕΦΚΑ για πρόστιμα ανασφάλιστης εργασίας, πρόστιμα παραβίασης εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, καταλογιστικές πράξεις εισφορών και προστίμων κ.ά.

Με υπεύθυνο και νομικά άρτιο τρόπο, εκπροσωπεί δικαστικώς εργοδότες, αλλά και εργαζομένους σε ανακύπτουσες δικαστικές διενέξεις που αφορούν μισθολογικές διαφορές, διαφορές από άκυρη απόλυση, από μονομερή βλαπτική μεταβολή κ.ά.

Συνεργάζεται με επώνυμες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της οικονομικής δραστηριότητας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με έγκριτα δικηγορικά γραφεία για την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβουλών, αλλά και για την εκπροσώπηση ενώπιον Δικαστικών και Διοικητικών Αρχών, αποκλειστικά, σε υποθέσεις εργατικής και ασφαλιστικής φύσης σε όλη την Ελλάδα.

Υπηρεσίες:

  • Συμβάσεις, Κανονισμός Εργασίας
  • Δεδουλευμένα, Υπερωρίες, Άκυρη Απόλυση
  • Μισθολογικές Διαφορές, Συντάξεις
  • Πρόστιμα ΣΕΠΕ – ΕΦΚΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΑΝΤΖΟΥ ΕΛΕΝΗ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Δωδεκανήσου 5-7, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, 54626, 2ος όροφος

GPS:

40.6394708, 22.9361573

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ναταλία 11/03/2023 3:29 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Η καλύτερη στον τομέα της!