ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΟΣ | ΤΣΕΡΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Το δικηγορικό μας γραφείο “Τσέρτου Ελισσάβετ & Συνεργάτες” το οποίο εδρεύει στην Πάρο και διαθέτει γραφεία και στην Αττική, εδώ και αρκετά χρόνια στέκεται δίπλα σε κάθε ιδιώτη ή εταιρεία παρέχοντάς τους πλήρη νομική κάλυψη και φροντίζοντας πάντα για την εξασφάλιση των συμφερόντων τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Πλαισιωμένο από άριστους, επιλεγμένους και ικανούς δικηγόρους, το δικηγορικό μας γραφείο μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες των εντολέων μας και να τους παράσχει έγκυρες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δικαίου.

Η διαρκής ενασχόληση, η μακροχρόνια εμπειρία και η διαρκείς ενημέρωσή μας πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις, μας επιτρέπουν την προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μπορούν να σας εγγυηθούν την επιτυχή διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης.

Υποστηρίζουμε άτομα, επιχειρήσεις και εταιρίες πάσης φύσεως για την επίλυση απλών ή ιδιαίτερα πολύπλοκων ζητημάτων, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο δικαστηριακή τους επίλυσης, εξυπηρετώντας την Πάρο, τον Πειραιά, το Μοσχάτο, τα Γλυκά Νερά, την Κηφισιά, Γλυφάδα αλλά και όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε νομικές υπηρεσίες με αποτελεσματικότητα, ταχύτητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, να προτείνουμε εύχρηστες λύσεις αλλά και να στηρίζουμε τους εντολείς μας στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το δικηγορικό γραφείο μας που βρίσκεται στην Παροικία της Πάρου για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΟΣ | ΤΣΕΡΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00-15:00

Τρίτη

10:00-15:00 & 19:00-21:00

Τετάρτη

10:00-15:00

Πέμπτη

10:00-15:00 & 19:00-21:00

Παρασκευή

10:00-15:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Περιφερειακός (Πάνω από το βιβλιοπωλείο Φεργαδιώτης) 1ος όροφος, Παροικιά, Πάρος, Τ.Κ.84400

GPS:

37.0811935, 25.1503618

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed