ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕΡΡΕΣ | ΤΣΙΑΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο δικηγόρος Γιώργος Τσιάπος διατηρεί το δικηγορικό γραφείο του στις Σέρρες, όπου ασκεί ενεργή και μάχιμη δικηγορία σε όλους τους τομείς του ελληνικού και κοινοτικού δικαίου. Διαθέτοντας την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση και ειδίκευση, παρέχει νομικές συμβουλές και υπηρεσίες, εκπροσωπώντας τόσο φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες), όσο και νομικά πρόσωπα (Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε.).
Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (2004), ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο και από το 2006 είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών LL.M. in Commercial Law (Master of Laws), από το Πανεπιστήμιο Cardiff – School of Law.

Χάρη στην άριστη κατάρτιση και την καθημερινή ενασχόλησή του με ποικίλα θέματα του ελληνικού και κοινοτικού νομικού πλέγματος, ο δικηγόρος Γιώργος Τσιάπος διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και επιστημονική εμβάθυνση σε υποθέσεις που αφορούν το σύνολο του φάσματος της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και, ειδικότερα, στο αστικό, εμπορικό, τραπεζικό, κληρονομικό, εργατικό και οικογενειακό δίκαιο, στο δίκαιο εταιρειών & επιχειρήσεων και στο δίκαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης.

Υπηρεσίες:

 • Αστικό Δίκαιο
 • Ενοχικό, Οικογενειακό, Κληρονομικό
 • Εμπράγματο Δίκαιο: Αναλαμβάνονται υποθέσεις που αφορούν το σύνολο των κανόνων και εκφάνσεων του Αστικού Δικαίου, όπως θέματα οικογενειακού, κληρονομικού και εμπράγματου δικαίου, καθώς και διαφορές που ανακύπτουν από τις ενοχικές σχέσεις των προσώπων που εμπλέκονται σε συμβάσεις ενοχικής φύσεως (αγοραπωλησίες, μισθώσεις, δάνεια, δωρεές κ.λπ.).
 • Εμπορικό – Εταιρικό Δίκαιο
  Παρέχονται νομικές συμβουλές και νομικές υπηρεσίες σε θέματα εμπορικού και εταιρικού δικαίου.
 • Διοικητικό και Ποινικό Δίκαιο
 • Διοικητικό Δίκαιο: Στο γνωστικό αντικείμενο ενασχόλησης περιλαμβάνονται ζητήματα και διαφορές που αφορούν το σύνολο των κανόνων του Δημοσίου Δικαίου.
 • Ποινικό Δίκαιο
  Επίσης, αναλαμβάνονται μεταφράσεις κειμένων, νομικών και μη, από την αγγλική γλώσσα προς την ελληνική και αντίστροφα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕΡΡΕΣ | ΤΣΙΑΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 15:00 & 18:00 - 21:00

Τρίτη

08:00 - 15:00 & 18:00 - 21:00

Τετάρτη

08:00 - 15:00 & 18:00 - 21:00

Πέμπτη

08:00 - 15:00 & 18:00 - 21:00

Παρασκευή

08:00 - 15:00 & 18:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κωνσταντίνα 07/04/2022 2:57 πμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Καταπληκτικός επιστήμων!