Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ | ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γεώργιος Χ. Αγραπίδης είναι Δικηγόρος – Εργατολόγος με γραφείο στο Χαλάνδρι και με πολυετή εξειδίκευση στο χειρισμό θεμάτων Ασφαλιστικού / Συνταξιοδοτικού δικαίου. Ασκεί δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία τόσο στην Αθήνα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2004. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Τμήμα Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το δικηγορικό γραφείο Γεώργιος Χ. Αγραπίδης & Συνεργάτες παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενο με πλήρη υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στις υποθέσεις που αναλαμβάνει.

Ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα νομικών ζητημάτων και κυρίως εξειδικεύεται σε υποθέσεις του Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης και των Συντάξεων, του Εργατικού Δικαίου και του Διοικητικού Δικαίου.

Η εξειδίκευση και η άρτια επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών του γραφείου μας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους πελάτες μας, με τους οποίους διατηρείται πάντοτε η άμεση και προσωπική επαφή, αλλά και η απαιτούμενη εχεμύθεια.

Για την αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση των εντολέων μας συνεργαζόμαστε με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών άλλων κλάδων, όπως συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, λογιστές, φοροτεχνικούς και μηχανικούς.

Με γνώμονα τη διαρκή αναζήτηση και γνώση της νομοθεσίας, της νομολογίας και των σύνθετων εργαλείων του δικαίου παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές νομικές λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της κοινωνίας και της αγοράς.

Κλείστε τώρα ραντεβού και ενημερωθείτε για τις αμοιβές και τις προσιτές τιμές.


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ | ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - lawyers4u.gr

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 18:00

Τρίτη

09:00 - 18:00

Τετάρτη

09:00 - 18:00

Πέμπτη

09:00 - 18:00

Παρασκευή

09:00 - 18:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Δανάης 54, Πάτημα Χαλανδρίου, Χαλάνδρι,Νομός Αττικής, 15238

GPS:

38.0337962, 23.8488299

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Χρήστος 01/10/2023 1:28 πμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Ερωτήσεις, Απορίες