ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑ | ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η δικηγορική εταιρία “ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & συνεργάτες” αποτελεί συνέχεια του δικηγορικού γραφείου Εύχαρις Λαγοπούλου & συνεργάτες που ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς δικαίου, με δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Η νομική εξειδίκευση, η αδιάλειπτη ενασχόληση, η μαχητική δικαστηριακή παράσταση και η επιτυχής υπεράσπιση των εντολέων είχαν ως αποτέλεσμα την εδραίωση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδος και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εντολείς τους. Η ανάπτυξη της δραστηριότητας στην Αθήνα και η διεύρυνση του δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προσέδωσε νέα δυναμική και οδήγησε στην ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση οπουδήποτε νομικού ζητήματος.

Η συνεχής παρουσία μας στα νομικά δρώμενα και η επιμελής ενημέρωση και κατάρτιση των στελεχών μας, μας χάρισε μια πολύτιμη εμπειρία, την οποία εδώ και 30 χρόνια σας προσφέρουμε.

Η Νομική μας ομάδα αποτελείται από επιτυχημένους μεταπτυχιούχους δικηγόρους (Μ.Δ.Ε.) με μεγάλη εμπειρία στο Εμπορικό Δίκαιο, στο Ποινικό Δίκαιο, στο Αστικό Δίκαιο και στο Διοικητικό Δίκαιο.

Ο συνδυασμός της 30ετούς νομικής εμπειρίας, της υψηλής εξειδίκευσης και των νέων τεχνολογιών εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ζητημάτων των εντολέων μας, ενώ η συνεργασία όλων των δικηγόρων μας για κάθε μία υπόθεση ξεχωριστά, εγγυάται την επιλογή και εφαρμογή της κατάλληλης και πιο συμφέρουσας πρακτικής.

Η ενασχόληση της δεύτερης γενεάς δικηγόρων στην Δικηγορική Εταιρεία “ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & συνεργάτες”, διασφαλίζει την συνέχιση της πορείας στο μέλλον αλλά και την διαφύλαξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και της άριστης φήμης του ονόματός μας.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑ | ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ --- lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-20:00

Τρίτη

9:00-20:00

Τετάρτη

9:00-20:00

Πέμπτη

9:00-20:00

Παρασκευή

9:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ευαγγελία 21/04/2023 3:10 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Πολύ καλοί επαγγελματίες, με εμπειρία σε δύσκολες υποθέσεις. Ολόκληρη η νομική ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων.

Sotiria M. 06/03/2023 7:51 μμ
Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση

Μαχητικοί δικηγόροι με μεγάλη γνώση του αντικειμένου τους.

Υπάρχουν 3 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων