ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΧΑΡΝΕΣ | GK LAW OFFICES

Το Δικηγορικό γραφείο μας στην Αθήνα, βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, ξεκίνησε τη λειτουργία του το έτος 2007 και λειτουργεί με τους Δικηγόρους Βαγγέλη Γκιγκιλίνη, Ιωάννα Κοσσυβάκη και διάφορους εξωτερικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων.

Συνεργάζεται με το γραφείο της Μυτιλήνης που ιδρύθηκε το 1989 και λειτουργεί από 1.1.2019 σε νέα διεύθυνση (Αλκαίου 1, κτίριο Μ.Βρετάνια) με τους Δικηγόρους Βαγγέλη Γκιγκιλίνη και Αντώνη Πρίμο.

Τα δικηγορικά γραφεία μας εξυπηρετούνται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων Δικαστικών Επιμελητών, Συμβολαιογράφων, Πραγματογνωμόνων, Γραφολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Ιατρών, Οικονομολόγων, Περιβαλλοντολόγων, Επενδυτικών και άλλων Συμβούλων, σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν την εξειδικευμένη γνώση των, σε κάθε είδους υπόθεση.

Αναλαμβάνουν την δικαστική εκπροσώπηση σας σε κάθε είδους Ποινική, Αστική και Διοικητική σας υπόθεση σ΄ όλη την Ελλάδα και σε κάθε βαθμό (Άρειο Πάγο Συμβούλιο Επικρατείας και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια), την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων, καθώς και την διαχείριση κάθε είδους νομικών υποθέσεων σας.

Εξειδίκευση σε Ποινικό, Οικογενειακό και Εμπορικές Συμβάσεις. Εξωτερικοί Συνεργάτες για Φορολογικό, Διοικητικό, Εργατικό. Συνεργασία με μεγάλα δικηγορικά γραφεία σε όλη τη χώρα (Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Γιάννενα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Καλαμάτα, Πάτρα, Ναύπλιο, Βόλο, Άρτα κλπ) στην Κύπρο (Λευκωσία-Πάφος) και στο εξωτερικό (Η.Π.Α. Μ.Βρετανία, Γερμανία)

Τα δικηγορικά γραφεία μας στην Αθήνα και τη Μυτιλήνη λειτουργούν όλο το χρόνο, με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και σύγχρονη ηλεκτρονική υποδομή έχουν άμεση νομοθετική ενημέρωση και σύνδεση με νομικές τράπεζες πληροφοριών.

2ο Γραφείο: Αλκαίου 1, Μυτιλήνη, Τ.Κ.81100, Τηλ:2251043222


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΧΑΡΝΕΣ | GK LAW OFFICES - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed