Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ | ΔΑΝΑΛΗ ΑΝΝΑ

Έχω γεννηθεί στον Πειραιά, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2005 και δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Ειδικεύομαι στο ιδιωτικό δίκαιο και έχω χειριστεί με μεγάλη επιτυχία πολλές υποθέσεις δικαστικών διαφορών κυρίως του εμπορικού και αστικού δικαίου.

Είμαι νομικός σύμβουλος στην Ελλάδα του πορτογαλικού βιομηχανικού ομίλου ΒΑ Glass, ενός φημισμένου ελβετικού ομίλου ωρολογοποιίας, και εταιρειών που ασχολούνται με την εισαγωγή και το λιανικό εμπόριο στην Ελλάδα γνωστών brand names, παρέχοντας σε όλες αυτές τις εταιρείες νομικές υπηρεσίες για κάθε τομέα της καθημερινότητάς τους, όπως για παράδειγμα, σύνταξη και εκτέλεση συμβάσεων, θέματα συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης αλλά και GDPR καθόσον έχω λάβει πιστοποίηση Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO), θέματα που άπτονται της προστασίας των εμπορικών σημάτων τους κ.α. Παράλληλα, όταν απαιτείται, εκπροσωπώ τις εταιρείες αυτές σε δικαστικές υποθέσεις.

Από το 2014 διατηρώ σταθερή συνεργασία ως εξωτερική συνεργαζόμενη δικηγόρος με τη Δ.Ε. Μπενέκη – Λάσκος. Είμαι εσωτερική δικηγόρος της ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. και έχω συμμετάσχει στη νομική ομάδα για την ιδιωτικοποίησή της.

Παράλληλα, είμαι από τον Ιούλιο του έτους 2014 Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με ενεργή δράση και μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του θεσμού της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.

Αναλαμβάνω επιλεκτικά ως συνήγορος υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, τις οποίες αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση και ευαισθησία, ενώ, ως Διαμεσολαβήτρια, είμαι ειδικά εκπαιδευμένη στην οικογενειακή διαμεσολάβηση, και εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο Οικογενειακών Διαμεσολαβητών που τηρείται από την Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης.

Είμαι ιδρυτικό μέλος ενός δυναμικού δικηγορικού γραφείου, αποτελούμενο από τρεις συνεργαζόμενους δικηγόρους, γραμματειακή υποστήριξη και ασκούμενους δικηγόρους, με δίκτυο εξωτερικών συνεργατών άλλων ειδικοτήτων, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών στον τομέα του επιχειρηματικού και αστικού δικαίου, αλλά και στο ποινικό και διοικητικό δίκαιο, παρέχοντας τις υπηρεσίες αυτές στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα.

Όπως και οι υπόλοιποι συνεργαζόμενοι δικηγόροι στο γραφείο, παρακολουθώ στενά και προσωπικά τους πελάτες μου, κατανοώ τις ανάγκες και λαμβάνω υπόψιν μου επιθυμίες τους, προσπαθώντας για το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ | ΔΑΝΑΛΗ ΑΝΝΑ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Και Κατόπιν Ραντεβού

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ερωτήσεις, Απορίες