Αναζήτηση

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ | ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΚΜΚ LAW OFFICE

Το δικηγορικό γραφείο Κουτσουμπού – Μακρή – Κατσακιώρη και Συνεργατών ιδρύθηκε το 2006, κατόπιν της συνένωσης των δικηγορικών γραφείων των δικηγόρων Κωνσταντίνας Κουτσουμπού, Γιούλης Μακρή και Ελένης Κατσακιώρη ως φυσική συνέχεια της σταθερής και πολύχρονης συνεργασίας τους σε ζητήματα συμβουλευτικής και δικαστικής πρακτικής.

Το δικηγορικό γραφείο με την επωνυμία kmk-law office, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του δικαίου με έμφαση το αστικό δίκαιο, εμπορικό δίκαιο, φαρμακευτικό δίκαιο, δοικητικό – φορολογικό δίκαιο, εργατικό δίκαιο και ποινικό δίκαιο, αξιοποιώντας ένα ευρύ κύκλο συνεργατών, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την κάλυψη όλων των αναγκών των εντολέων του.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες απευθύνονται και καλύπτουν τις ανάγκες, τόσο των ιδιωτών, όσο και των επαγγελματιών και εταιρειών που συνθέτουν το ευρύτατο πελάτολόγιό του.

Το γραφείο κατά την υποστήριξη των πελατών του, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και πλήρη εξωδικαστική και δικαστική εκπροσώπηση σε όλους τους βαθμούς και είδη δικαιοδοσίας, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επιδίωξη των συντελεστών του, αποτελεί η εξειδικευμένη και ποιοτική υποστήριξη όλων των εντολέων συνδυαζόμενη με την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση του γραφείου στις ανάγκες τους. Η υλοποίηση της επιδίωξης αυτής, είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία εξέλιξη του γραφείου από το 2006 έως και σήμερα.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ | ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΚΜΚ LAW OFFICE - lawyers4u.gr

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Σόλωνος 20, 1ος όροφος, Αθήνα, Τ.Κ.10673

GPS:

37.978419257116, 23.738454298148

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ερωτήσεις, Απορίες