ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΝΤΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Δικηγορικό Γραφείο μας λειτουργεί από το έτος 1983 στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ σήμερα πλαισιώνεται από έμπειρους και ιδιαίτερα δραστήριους συνεργάτες. Έκτοτε και μέχρι σήμερα παρέχει στους εντολείς του υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες στους κυριότερους τομείς του Δικαίου και συγκεκριμένα στους τομείς του Αστικού, Ποινικού, Εμπορικού, Δημοσίου, Αθλητικού και Τραπεζικού Δικαίου.

Η μακροχρόνια εμπειρία και η άρτια επιστημονική μας κατάρτιση, αλλά και η ειλικρινής αμοιβαία επωφελής συνεργασία διασφαλίζει την αποτελεσματική προάσπιση των συμφερόντων κάθε εντολέα μας, όχι μόνον στις δικαστικές αίθουσες αλλά και εκτός αυτών, μέσω της συμβουλευτικής καθοδήγησής τους. Η μηχανοργάνωση και η υποστήριξη με όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα είναι το κύριο χαρακτηριστικό μας, όλα δε τα στελέχη είναι άριστοι γνώστες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το γραφείο αποτελεί σημείο αναφοράς στη συμβουλευτική και δικαστηριακή δικηγορία για τους πολίτες, δεκάδες εταιρείες, επιχειρηματικούς ομίλους, σωματεία, επαγγελματικές οργανώσεις και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχουν επιλέξει να συνεργαστούν μαζί μας, με αποτέλεσμα να έχουν γνωρίσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Οι ίδιοι λοιπόν αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας. Τα στελέχη μας επιμορφώνονται συνεχώς, προκειμένου να είναι ανά πάσα στιγμή ενημερωμένα σχετικά με τα νέα νομικά περιβάλλοντα, τα οποία μεταβάλλονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί το γραφείο μας αποτελεί συνάρτηση του χρόνου απασχόλησης με την εκάστοτε υπόθεση, ενώ λαμβάνονται υπόψιν οι ειδικότερες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της περιοχής. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ύστερα από συνεννόηση.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΝΤΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - lawyers4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-14:00 & 18:00-20:00

Τρίτη

8:00-14:00 & 18:00-20:00

Τετάρτη

8:00-14:00 & 18:00-20:00

Πέμπτη

8:00-14:00 & 18:00-20:00

Παρασκευή

8:00-14:00 & 18:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αποστολή Email
Πλοήγηση

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Πρόσβαση
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτιση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed